Subscriptia CMS IntelliCAD 8.1 PE software compatibil DWG

Subscriptia CMS IntelliCAD 8.1 PE software compatibil DWG

7 Februarie, 2016 - Burleson, Texas, USA. CAD-MANUFACTURING SOLUTIONS, INC. (AKA CMS) anunta lansarea noului program CAD CMS IntelliCAD 8.1 Premium, acum ruland si de pe Internet.

Programul CAD CMS IntelliCAD 8.1 PE CLOUD se autorizeaza pe baza unei subscriptii, ruleaza local pe calculatoarele utilizatorilor finali ca aplicatie de sine statatoare - FARA UPLOAD de fisiere, nu ruleaza pe browser-e de Internet, mentinand profilul utilizatorilor privat si intotdeauna disponibil.

In mod normal, rularea unui program CAD in cadrul unui browser prezinta unele dificultati. Acestea sunt legate de performanta conexiunii la internet, de incredere, securitatea fisierelor si disponibilitatea acestora. Vitor Neves, Presedintele CMS, Inc., spunea "Noi nu credem in fortarea utilizatorilor profesionali de programe CAD sa ruleze o aplicatie web CAD si in acelasi timp fortandu-i sa aibe lucrarile CAD gazduite pe server-e pe care nu le pot controla."

Serviciul de subscriptie pentru programul CAD CMS IntelliCAD 8.1 PE CLOUD realizeaza streaming si ruleaza programul pe orice calculator cu Windows, local. Pot fi create de catre utilizatorul final fisiere CAD, editate si salvate local, ca intotdeauna. Aditional, subscriptia CMS IntelliCAD include un spatiu dedicat de 250MB, permitand sincronizarea fisierului, distribuirea si colaborarea. Fisierele de desen sincronizate ale utilizatorului se vor regasi pe calculatorul acestuia, chiar daca este off-line.

Versiunea demonstrativa gratuita a programului 14 este acum disponibila pe adresa http://uscloud.intellicadms.com. Datele demo - Username: DEMO | account password: DEMO

Utilizatorii pot achizitiona subscriptia pe 1 an pentru CMS IntelliCAD PE CLOUD aici >

About the author

{Name.XML}

CAD Manufacturing Solutions Inc.

Highly experienced in construction, manufacturing, industry, projects development, management and design, the people behind CAD-Manufacturing Solutions, Inc. have been dedicated to the development of design solutions for CAD & Manufacturing software for more than 30 years.