Bara de unelte principala

Un utilizator poate selecta rapid o unealta pentru o operatiune sau control utilizand bara de unelte principala a ETOOLBOX® Mobile CAD Viewer. Utilizati un deget pentru a actiona un buton de unelte in bara de unelte principala.

Moduri de vizualizare

ETOOLBOX® Mobile CAD Viewer ofera 6 vizualizari axiale presetate, 4 vizualizari isometrice si  modurile de randare 3D wire-frame, 3D hidden, 3D conceptual si 3D realistic.

Zoom si uneltele de vizualizare 3D

ETOOLBOX® Mobile CAD Viewer ofera si control aditional asupra ZOOM si 3D View. Alegeti butonul Lens pentru a realiza Zoom IN, OUT or EXTENT si butonul 3D-Rotation pentru a activa modul 3D View, aceasta va va permite sa orbitati sau sa rotiti modelul 3D CAD.

Control multi-touch

ETOOLBOX® Mobile CAD Viewer ofera operatii cu un singur deget pentru a realiza zoom, pan si vizualizare 3D. Utilizati un singur deget pentru a selecta fiecare unealta din bara de unelte de jos.

Functiile Pan si Zoom - Utilizati unul sau doua degete pentru a atinge ecranul si a realiza tragere la PAN. Utilizati doua degete pentru a atinge ecranul, despartiti-le sau trageti-le mai aproape pentru a realiza ZOOM.

 

Functiile 3D orbit si rotate view - Deschideti 3D View mode din bara de unelte (lentile marite) si utilizati un deget in interiorul cercului imaginii 3D pentru a realiza ORBIT sau utilizati un deget in exteriorul cercului imaginii 3D pentru a realiza ROTATE. Click din nou pe modul 3D View mode din bara de unelte pentru a iesi din acest mod.

 

Descarcati gratuit