Conditii de utilizare

NOTA PRIVIND CONTINUTUL DISPONIBIL PE ACEST WEB SITE.

Toate programele disponibile pentru descarcare de pe acest server ("Software") sunt protejate de copyright si apartin CAD MANUFACTURING SOLUTIONS, Inc. (CMS, Inc.) si/sau furnizorilor sai. Utilizarea programelor este guvernata de termenii din end user license agreement, care insoteste sau este inclus in ("License Agreement"). Un utilizator nu poate descarca orice program care este acompaniat sau are inclus License Agreement, numai daca este de acord mai intai cu termenii din License Agreement.

Programele sunt disponibile pentru descarcare numai pentru utilizare conform prevederilor din License Agreement. Orice reproducere sau redistribuire care incalca termenii din License Agreement este interzisa de lege si poate avea ca rezultat sanctiuni civile si penale. Cei ce incalca legea vor fi aspru pedepsiti.

Orice copiere sau reproducere a programului pe orice alt server sau locatie pentru o eventuala redistribuire este interzisa, exceptie facand situatia in care aceasta reproducere si redistribuire este permisa in mod expres de license agreement-ul ce acompaniaza aceste programe.

Porogramul are garantie doar in conformitate cu license agreement. Exceptand garantiile din license agreement, CMS, Inc. nu acorda nici o alta garantie referitoare la software, incluzand garantii comerciale, sau pentru potrivirea utilizarii intr-un anumit scop, etc.

LIVRARE

Produsele CMS sunt produse intangibile si sunt disponibile pentru descarcare pentru o perioada limitata de timp. CD-uri de backup pot fi livrate prin intermediul furnizorilor locali sau international prin centrul din Europa: CMS, Inc. PO Box 1020 / 4470-909 MAIA-PT/EU. Tel.: +351.229724149 / fax: +351.229490445. Timpul de livrare este de 10 zile lucratoare sau 2 zile prin furnizori locali. Toate materialele sunt furnizate doar pentru backup. Aceste materiale de backup nu reprezinta produsul in sine. Programele includ manuale si tutoriale built in.

RETURNARI

Programele CMS pot fi testate pentru o perioada de 15 pana la 30 de zile. Dupa aceasta perioada, clientul poate opta pentru licentierea programului sau pentru dezinstalare. Inainte de a solicita inregistrarea programului, clientul itelege si este de acord ca a testat programul si acesta corespunde cerintelor sale tehnice. Programele inregistrate/activate nu pot fi returnate sau rambursate. Daca aveti intrebari aditionale referitoare la returnarea licentei sai la politica de anulare, va rugam sa ne contactati la adresele disponibile pe http://intellicadms.com sau prin email la sales@etoolbox.com. Va rugam sa includeti numarul de comanda si programul pe care doriti sa il returnati. CMS isi rezerva dreptul de a taxa cu $70 / licenta ca taxa de anulare a unei licente emise. Cheltuielile cu livrare si Support packs nu se restituie.

NOTA CU PRIVIRE LA DOCUMENTE SPECIFICE DISPONIBILE PE ACEST WEB SITE.

Aveti permisiunea sa utilizati documentele (noutatile, foile de informatii, si FAQ) de pe acest server ("Server") daca (1) nota de copyright de mai jos apare pe toate copiile impreuna cu nota, (2) utilizarea documentelor de pe acest Server este doar pentru informare si uz non-comercial sau personal si documentele nu vor fi copiate sau postate pe orice retea sau difuzate in media si (3) nu se realizeaza nici o modificare asupra documentelor. Instituiile educationale pot descarca si reproduce documentele pentru distribuire in clase. Distribuirea in afara claselor necesita permisiune scrisa expresa. Utilizare in orice alt scop este interzisa de lege, si poate avea urmari sanctionate civil si penal. Cei ce incalca aceste reglementari vor fi pedepsiti.

Documentele mentionate mai sus nu includ design-ul sau layout-ul site-ului intellicadms.com care sunt detinute de CMS, Inc. Elementele acestor site-uri sunt protejate de lege, trademark, competitie neloiala si alte legi si nu pot fi copiate sau imitate in totalitate sau partial. Nici un logo, grafica, sunet sau imagine de pe vreun site CMS, Inc. nu poate fi copiat, retransmis, decat cu permisiunea expresa a CMS, Inc.

CMS, Inc. nu raspunde pentru potrivirea informatiilor sau documentelor, graficii cu nici un scop. Toate acestea nu reprezinta o garantie de nici un fel. CMS, Inc. declină toate garantiile și conditiile referitoare la aceste informatii, inclusiv toate garantiile și conditiile de vandabilitate, implicite pentru un anumit scop. In nici un caz CMS, Inc nu va fi responsabil pentru orice dauna speciala, indirecta sau orice fel de dauna care rezulta din pierderi suferite prin utilizare, date sau profituri pierdute, sau dintr-o actiune a contractului, neglijența sau alte actiuni daunatoare, care decurg din sau in legatura cu utilizarea sau performanta informatiilor disponibile pe acest server.

Documentele si grafica aferenta publicate pe acest server pot include inadvertente tehnice sau erori tipografice. Modificari sunt realizate permanent. CMS, Inc. poate face imbunatatiri si/sau modificari in serviciile, produsele si/sau in programele descrise aici.

NOTA PRIVIND PROGRAME, DOCUMENTE SI SERVICII DISPONIBILE PE ACEST WEB SITE.

In nici un caz poate fi CMS, Inc. trasa la raspundere pentru orice dauna directa sau indirecta rezultata din utilizarea programelor. CMS nu este raspunzatoare pentru orice dauna speciala, indirecta sau pe cale de consecinta sau orice fel de daune care rezulta din pierderea ca urmare a utilizarii, date sau profituri, pierderi prin neglijenta sau alte actiuni daunatoare, care decurg din sau au legatura cu utilizarea sau performanata software-ului , documente, furnizarea sau imposibilitatea de a furniza servicii sau informatii disponibile de la acest server.


LINK-URI CU ALTE SITE-URI

Link-urile din aceasta sectiune va vor permite sa parasiti site-ul intellicadms.com. Aceste site-uri nu se afla sub controlul CMS, Inc. si CMS, Inc. nu este raspunzatoare pentru continuturile acestora sau orice link, modificare sau actualizare a acestora. CMS, Inc. nu este raspunzatoare pentru webcasting sau orice alta forma de transmisiune primita de pe un alt site. CMS, Inc. ofera aceste link-uri pentru dumneavoastra pentru o facilitare a informatiilor.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Puteti revizui politica de confidentialitate a CMS aici >

NOTA COPYRIGHT

Copyright © 1993-2016 CAD Manufacturing Solutions, Inc. , PO Box 1735 , Burleson, TX 76097, USA. All rights reserved.

TRADEMARKS

QUOTECAD si ETOOLBOX sunt marci inregistrate CAD Manufacturing Solutions, Inc. US sub nr. 3,463,607 si 4,374,633. IntelliCAD si logo-ul IntelliCAD sunt marci inregistrate ale IntelliCAD Technology Consortium in SUA si alte tari. Toate celelalte marci inregistrate sunt in proprietatea celor in drept. IntelliCAD Technology Consortium si CMS, Inc. nu sunt afiliate cu Autodesk, Inc. DWG este formatul de fisier nativ pentru programul Autodesk® AutoCAD® si este marca inregistrata Autodesk, Inc. in unele tari. IntelliCAD Technology Consortium nu este afiliata cu alte marci inregistrate Autodesk, Inc. Alte marci: Toate celelalte marci inregistrate, nume si denumiri de companii sunt utilizate aici doar pentru identificare si apartin proprietarilor acestora.
Any rights not expressly granted herein are reserved.