Cine suntem

INTELLITECH S.R.L.

Revanzator oficial CMS pentru programele CMS IntelliCAD si Suport tehnic calificat in Romania.

Ce facem

Software si Suport Tehnic specializat

Oferim software si suport tehnic specializat. 

Contactati-ne pentru raspunsuri prompte la solicitarile dumneavoastra.

Sunati astazi

Programul CAD profesional solicitat de utilizatori

CMS IntelliCAD

CMS IntelliCAD® PREMIUM ofera o compatibilitate totala cu programul Autodesk AutoCAD®, utilizand majoritatea formatelor de fisiere, inclusiv cele pentru desene (fisiere .dwg), comenzi, tipuri de linii, hasuri si stiluri de text.

Utilizatorii pot de asemenea utiliza fisiere de meniu AutoCAD si sa ruleze programe Autodesk® LISP. Programe personalizate ADS (Autodesk® AutoCAD Development System®) pot fi doar reprogramate sa se lege la librariile IntelliCAD. Multe alte programe ADS sunt compatibile cu IntelliCAD. Daca aveti un program care inca nu este compatibil, cereti vanzatorului sa va ofere o versiune compatibila cu IntelliCAD.

CMS IntelliCAD® este cel mai compatibil program CAD cu AutoCAD®, ofera unelte aditionale cu trasaturi CAD avansate, si dispune de o buna integrare cu Microsoft® Windows. Acest program puternic ofera o combinatie frumoasa de trasaturi pentru mai multe categorii de utilizatori CAD, cum ar fi arhitecti, ingineri si designeri.

CMS IntelliCAD® este compatibil in totalitate cu desenele AutoCAD. IntelliCAD citeste si scrie fisiere .dwg files in formatul lor nativ fara nici o pierdere de informatii, de la cea mai noua versiune de fisier AutoCAD® *.dwg pana la versiunea 2.5, incluzand AutoCAD LT®. Deoarece IntelliCAD® utilizeaza formatul Autodesk® DWG® ca fisier nativ, nu este necesara nici un fel de traducere.

Descarcati gratuit

Hide address

INTELLITECH S.R.L.

Str. Soarelui nr. 19B, Loc. Dumbravita, Jud. Timis

CP: 307160

Tel.: +40 256 248 647

Fax: +40 356 420 234

Email: welcome@intellitech.ro

            vanzari@intellitech.ro