Tiparirea si Publicarea

Cu CMS IntelliCAD® utilizatorii pot tipari o copie a desenului exact asa cum a fost creata, sau utilizatorii pot adauga formate si sa specifice trasaturi de tiparire pentru a modifica aspectul desenului la tiparire.

Uneori, utilizatorii pot solicita mai multe desene tiparite, fiecare cu un aspect sau asezare in pagina diferita. De exemplu, poate fi nevoie de un desen tiparit pentru o prezentare de client, impreuna cu multe alte variatii pentru contractorii din productie. Pentru fiecare tip de desen tiparit pe care utilizatorii il solicita, acestia pot crea un layout care sa ii defineasca caracteristicile, inclusiv scara, suprafata de tiparire, tabeluri cu stiluri de tiparire si altele.

Publicarea desenelor

In loc sa tipareasca cate un desen o data, utilizatorii pot utiliza comanda Publish pentru a salva si tipari o colectie de desene si layout-urile acestora. Mai intai, prin crearea unei liste prin specificarea layout-urilor dorite, care poate fi o combinate de spatiul modelului si spatiul pe hartie din orice desen. Apoi, salvand lista si tiparind-o.