Stergere cont - retragere consimtamant

Aveti dreptul de a va retrage consimtamantul si sa stergeti contul creat pe website oricand. Deocamdata nu exista posibilitatea de a sterge direct de pe site contul si toate informatiile furnizate pentru crearea acestuia. Daca doriti stergerea acestuia si retragerea consimtamantului, va rugam sa ne trimiteti un email la adresa vanzari at intellitech.ro. Aceste solicitari vor fi redirectionate intern catre persoana responsabila cu protectia datelor cu caracter personal.

Care sunt drepturile dumneavoastra?
Dreptul la acces:  
Aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. Puteti contacta societatea noastra care va va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate: 
Ori de cate ori INTELLITECH va prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automate in baza acordului dumneavoastra sau in baza unui acord, aveti dreptul sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastra intr-un format structurat folosit in mod frecvent si prelucrabile automat catre dumneavoastra sau catre o alta parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ati trimis.

Dreptul la rectificare:  
Aveti dreptul sa solicitati rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, daca acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Daca aveti un cont pe site-ul nostru, puteti sa va editati datele cu caracter personal din contul dumneavoastra si din website-urile INTELLITECH.

Dreptul la stergerea datelor: 
Aveti dreptul sa stergeti oricand orice date cu caracter personal prelucrate de INTELLITECH, cu exceptia următoarelor situații:

- aveti o solicitare nerezolvata la departamentul vanzari sau suport clienti;
- aveti o comanda nefinalizata care nu a fost expediata sau a fost partial expediata;
- aveti o datorie neachitata fata de INTELLITECH;
- daca ati efectuat o achizitie, va vom pastra datele cu caracter personal in legatura cu tranzactia dumneavoastra conform legislatiei in materie de finante - contabilitate de pe teritoriul Romaniei.

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim:  
Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal bazate pe interesul legitim. INTELLITECH nu va continua sa prelucreze datele cu caracter personal decat daca societatea noastra poate demonstra un motiv legitim pentru prelucrare, care prevaleaza asupra intereselor si drepturilor dumneavoastra sau in baza unor proceduri judiciare.

Dreptul dumneavoastra de a va opune marketing-ului direct: 
Aveti dreptul sa va opuneti procedurilor de marketing directe, inclusiv analizei profilului in scopuri de marketing direct.

Va puteti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

- urmand instructiunile din fiecare e-mail de marketing;
- printr-un email de dezabonare trimis catre vanzari at intellitech.ro;

Dreptul la restrictionarea prelucrarii: 
Aveti dreptul sa solicitati ca INTELLITECH sa restrictioneze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii:

- daca va opuneti prelucrarii in baza interesului legitim, INTELLITECH va restrictiona orice prelucrare a acestor date pana la confirmarea interesului legitim.
- daca afirmati ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt incorecte, INTELLITECH trebuie sa restrictioneze orice prelucrare a acestor date pana la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
- daca prelucrarea este ilegala, puteti sa va opuneți stergerii datelor cu caracter personal si sa solicitati restrictionarea utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.
- daca INTELLITECH nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a va apara drepturile in cadrul instantei de judecata.

Cum va puteti exercita drepturile?
Daca aveti orice solicitare legata de drepturile dumneavoastra in ceea ce priveste respectarea protectiei datelor cu caracter personal, puteti trimite un email la adresa vanzari at intellitech.ro. Aceste solicitari vor fi redirectionate intern catre persoana responsabila cu protectia datelor cu caracter personal.